Ma - Pe 8.00 - 20.00 | La 8.30 - 18.00 | Su 11.00 - 18.00

Avainasiakkuus

Avainapteekki Hyvinkää

Liity Hyvinkään Ykkösapteekin Avainasiakkaaksi!

Käytössämme on Avainapteekkien kanta-asiakasohjelma. Keskittämällä lääke- ja muut apteekkiostosi meille, saat itsehoitotuotteista kertymän mukaisen alennuksen, sekä avaintarjouksia.

Ostokertymääsi kerryttävät kaikki itsehoito-ostot (itsehoitolääkkeet ja muut ilman reseptiä saatavat tuotteet). Liityttyäsi kanta-asiakkaaksi, kertymään lasketaan kanta-asiakkaan ja hänen ilmoittamiensa samassa taloudessa asuvien perheenjäsenten ostot kalenterivuoden ajalta alkaen kanta-asiakkuuden kirjauspäivästä.

Kertymä oikeuttaa portaittain kasvavaan alennukseen, joka koskee normaalihintaisia ei-lääkkeellisiä tuotteita. Näin saat kertymäalennusta esimerkiksi vitamiineista, sidetarvikkeista, kosmetiikasta ja muista ihonhoitotuotteista.

Koko perheen kannattaa liittyä kanta-asiakkaaksi ja keskittää apteekkiostoksensa apteekkimme. Kaikkien perheenjäsenten ostot kerryttävät perhekohtaista ostokertymää, ja koko perhe on oikeutettu alennuksiin.

KESKITTÄMISETU

Ostokertymääsi kartuttavat kalenterivuoden aikana tekemäsi itsehoitolääkkeiden ja muiden itsehoitotuotteiden ostot.  Alennuksen eli Avainbonuksen saat normaalihintaisista vapaakaupan tuotteista (esimerkiksi vitamiineista, ihonhoitotuotteista, kosmetiikasta ja sidetarvikkeista) oheisen taulukon mukaan.  Kertymä alkaa jo 50 eurosta, joten ostokertymän portaat ovat nopeasti saavutettavissa.

Ostokertymä kalenterivuodessaAlennus
50-100 €1 %
101-200 €2 %
201-300 €3 %
301-500 €4 %
Yli 500 €5 %

Kertymäsi alkaa kertyä heti palautettuasi avainasiakassopimuksen apteekkiin. Kertymäsumman täyttyessä suurempi alennus astuu voimaan heti seuraavalla ostokerralla. Bonuskertymä ja alennusprosentti nollautuvat vuosittain kalenterivuoden vaihtuessa. Avainbonuksen saat vain omassa Avainapteekissasi.

Avainasiakaskortti on oma KELA-korttisi

Avainasiakaskorttina toimii oma KELA-korttisi. Muistathan siis esittää joka kerta asioidessasi KELA-korttisi sekä reseptintoimituspisteessä että kassalla. Näin ostosi kartuttavat ostokertymää ja saat alennustaulukon mukaisen Avainbonuksen heti kassalla.

Vaihtuvia tarjouksia

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä Avainapteekit-lehdessä esitellään kuukausittain vaihtuvat Avainasiakastarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa kaikissa Avainapteekeissa

Liity heti

Täytät vain avainasiakaslomakkeen, jonka saat apteekistamme tai liity Avainasiakkaaksi avainapteekit.fi -sivulla. Kaikki samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet kannattaa liittää kanta-asiakkaiksi, tällöin lomakkeella on mainittava pääjäsenen tiedot. Perheenjäsenten ilmoittaminen on mahdollista vain paikan päällä Hyvinkään Ykkösapteekissa, koska verkkosivujen liittymislomakkeella ei ole tätä mahdollisuutta.

Liity avainasiakkaaksi