Ma - Pe 8.00 - 20.00 | La 8.30 - 18.00 | Su 11.00 - 18.00

Tuotteet

Asiakas saa apteekista perinteisesti kaikki tarvitsemansa lääkkeet. Tänä päivänä apteekki on paljon enemmän. Apteekista saatavia valmisteita käytetään niin sairauden hoitoon kuin hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Kaikkien apteekkituotteiden on oltava luotettavia ja tehokkaita valmisteita.

Hyvinkään ykkösapteekista saat asiakkaana kaikkia Suomessa saatavilla olevia resepti- ja itsehoitolääkkeitä. Suurin osa asiakkaiden tarvitsemista lääkkeistä löytyy suoraan apteekin hyllystä. Uusia, kalliita tai harvinaisempia lääkkeitä tilaamme aina tarpeen mukaan – nekin voimme toimittaa muutaman päivän viiveellä. Kattava itsehoitolääkkeiden valikoima ja asioinnin vaivattomuus helpottavat lääkeasiointia.

Apteekista saa nykyisin paljon muutakin kuin lääkkeitä. Jokainen ihminen haluaa olla terve ja hyvinvoiva. Kivuista halutaan päästä eroon nopeasti eikä itse sairastaminenkaan ole mukavaa. Ravintolisillä ja sopivilla hoitotarvikkeilla jokainen voi parantaa omaa toimintakykyään. Toisaalta sopivan ihonhoitovalmisteen löytäminen apteekin kosmetiikkavalikoimista tuo hyvää ja miellyttävää oloa arjen haasteisiin. Monilla perheillä on lemmikkejä, kissoja ja koiria – he tarvitsevat myös omia lääkkeitä ja hoitotarvikkeita.

Palvelut

Hyvinkään Ykkösapteekki on paikallisesti palveleva lähiapteekkisi. Palvelemme paikkakunnan omana lähiapteekkina kaikkia hyvinkääläisiä ja Hyvinkään seudulla liikkuvia. Kokenut ja asiantunteva henkilökuntamme tuntee asiakkaamme jo vuosien takaa – asiointi on mutkatonta ja joustavaa. Yhteistyömme paikkakunnan lääkäreiden ja eläinlääkäreiden sekä eri hoitoyksiköiden kanssa on saumatonta.

Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas. Apteekin alkuaikoina apteekin palvelut olivat osin erilaiset kuin nykyisin – tavoite on ollut vuosien saatossa kuitenkin aina sama.

Apteekin peruspilari on lääkkeiden toimittaminen asiakkailleen. Oikea lääke oikealle asiakkaalle oikeaan aikaan oikealla tavalla luo pohjan hyvään ja turvalliseen lääkehoitoon. Tämä koskee resepti-, itsehoito- ja eläinlääkkeitä. Lääkkeiden ohessa riittävä ja asiantunteva lääkeneuvonta on yhä tärkeämpää. Henkilökuntamme on asiakasta varten, joten asiakas saa aina kysyä neuvoja lääkehoitoonsa liittyen.

Lääkkeiden hinta puhuttaa paljon. Lääkkeiden hinnat vahvistaa viranomainen ja ne saattavat vaihtua kahden viikon välein. Asiakkaan maksamaan hintaan vaikuttavat reseptilääkkeiden osalta mahdollinen viitehinta, Kelan myöntämät korvaukset (577,66€ vuonna 2020), mahdolliset työpaikkakassan etuudet, ammattitaudit tai yhteiskunnan myöntämät maksusitoumukset.

Hyvinkään Ykkösapteekki tarjoaa asiakkaidemme arkea helpottavia palveluja. Reseptien uusimispalvelut luovat joustavuutta terveydenhoidon kokonaishuoltoon. Annosjakelua olemme tarjonneet vuosia ja suurin osa näistä asiakkaista kuuluu koneellisen annosjakelun käyttöön. Annosjakelu tuo helpotusta arjesta selviytymiseen.

Kaikkia lääkkeitä ei aina käytetä syystä tai toisesta. Lääkkeiden hävittäminen on ekologisesti ja taloudellisesti järkevintä niin, että asiakas palauttaa hävitettävät ja vanhentuneet lääkkeet meille apteekkiin.

Kuulumme yksityisten apteekkien muodostamaan Avainapteekit- apteekkiketjuun. Toimipaikkoja on Suomessa yli 200.

Avainapteekkien ammattitaitoinen ja luotettava henkilökunta on valmis auttamaan sinua kaikissa terveyteesi ja hyvinvointiisi liittyvissä kysymyksissä.

Hyvinkään Ykkösapteekki tarjoaa kaikille asiakkaillemme asiakaslehtiä, joista löytyy varmasti jokaiselle mielenkiintoista tietoa. Tutustukaa lehtiin!