Ma - Pe 8.00 - 20.00 | La 8.30 - 18.00 | Su 11.00 - 18.00

Ravintolisät ja hoitotarvikkeet

Ravintolisän tarkoitus on sille ominaisten ravintoaineiden tai muiden aineiden vuoksi täydentää ruokavaliota tai muulla tavalla vaikuttaa ihmisen ravitsemuksellisiin tai fysiologisiin toimintoihin. Ravintolisiä ovat mm. vitamiini- , kivennäisaine- , rasvahappo- , yrtti-, kuitu-, valkosipuli-, hiilihydraatti- ja proteiinivalmisteet.

Apteekissamme on monipuolinen valikoima ravintolisiä. Päivitämme tuoterepertuaariamme aina tarpeen mukaan. Voit ehdottaa uusia tuotteita hankittavksi apteekkiimme.

Lääkelaki velvoittaa apteekkia pitämään varastossaan tavanomaisen asiakaskunnan tarvetta vastaavan määrän lääkkeitä ja lääkkeiden käyttöön tarvittavia välineitä ja tarvikkeita sekä sidetarpeita. Apteekissamme on monenlaisia hoitotarvikkeita. Esimerkiksi lääkkeiden annostelua ja käsittelyä helpottavia lääkedosetteja, tabletinpuolittajia, arkea helpottavia apuvälineitä kun esimerkiksi käsivoimat ovat heikentyneet iän tai sairauden takia, polvi- ja nilkka- sekä kyynärpäätukia, kuulokojeen paristoja, virtsankarkailusuojia. Lisäksi valikoimissamme on kattava valikoima side- ja kiinnitystarvikkeita, urheilu- ja kinesioteippejä sekä puhdistusaineita.